НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Информация за Димитър Кръстев

Пол:
Първа публикация: 31.07.2008, 04:10

Профил на автора

Родом съм от град Дупница. Но последните 10 г. по-скоро живея в Благоевград - там завърших гимназия и университетът. А за пръв път грабнах перото още в гимназията. Доста листа изписах от тогава. Вече пиша на компютър от няколко години. На 22 г. съм а се чувствам на 222! Като пиша годините ми не се променят, а само заобикалящия ме свят приема по розови оттенъци!
От чуждите автори обожавам Толкин, който след Властелинът на пръстените ми стана властелин и на ума. От нашите предпочитам себе си :), защото само моите творби минават пред очите ми като на кинолента! Нов съм в сайта и нямам любим автор! Но със сигурност след като попрочета написаното ще си избера!
Най-често ме провокират да пиша разни романтични моменти, в които изпадам. Например като карам колело на път за работа по зелените американски улички с къщичките накацали от двете страни на улицата, уютът и сплотеността на обстановката и в същото време си пускам някаква разтапяща балада да слушам и започвам да си мисля: ами довечера като се прибера към разказа мога да добавя това ... и онова.... и другото... и така. Най-често от подобни моменти ми идва музата.
А разбира се да не забравя музиката която ме вдъхновява са баладите. На 100%! А иначе съм фанатик на тема кино от както се помня. Гледам поне по 5 филма на кино всяка седмица като съм в България разбира се и въпреки липсата на каквото и да било време в САЩ поне един филм на 2 седмици гледам на кино. Чета за кино, вдъхновявам се от кино, интересувам се из основи за всичко свързано със всеки нов проект. Предимно залагам на комерсиално кино. Холивуд и независими филми достигнали до вниманието ми от различни фестивали. Европейското кино е прекалено близко до ежедневието ми и за това може би не успява до ден днешен да ме грабне!

Творби от този автор

- Балканът

Всички автори