НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Информация за Десислава Димитрова

Пол:
Първа публикация: 19.12.2008, 16:31

Профил на автора

Родена съм в Севлиево. Пиша от много малка. Доколкото са ми казвали съм започнала с кратки стихчета. Но откакто работя с редактор се насочих към прозата. Вече имам 25 творби. За жалост не издадени... Членувам в литературен кабинет.
Не се сещам, какво ме е провокирало да грабна перото, но напоследък пиша за нещата, които не мога да изживея в реалността. Много ми е трудно да дам отговор на въпроса: "Какво ме вдъхновява?" Моят редактор винаги казва да не ме питат това и още по-малко как пиша. Има неща, които човек не съзнава, но прави, защото така е отредено и това се нарича Талант. Вдъхновението ми гъделичка един много скъп за мен човек и аз се гордея, че мога да му благодаря с творбите си.
Любимите ми автори са Франсис Бърнет и Корнелия Функе. Опитвам се да следвам техните стъпки и някой ден да радвам децата с моите истории.
Прегледах доста автори в Nowhere и да си призная те са много добри! ! ! Радвам се, че има толкова много пишещи хора! Научих за сайта съвсем случайно, търсейки възможност за запознанство с чуждестранни писатели.
Много често слушам балади. Те ме успокояват и ми дават настроение и амбиция да пиша. Обичам също дъжда... . В свободното си време пиша или чета книги. Напоследък съм заета с учене, но има време за всичко. А и както се казва: "Хартията е най-търпелива."

Творби от този автор

- Малката мечтателка

Всички автори