НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Информация за Пламен Четелязов

Пол:
Първа публикация: 20.01.2009, 07:17

Профил на автора

Какво ме накара да започна да пиша ли? Ами понякога емоциите, които кипят в мене са толкова силни, че трябва да се освободя от тях, за да не ме задушат. И тъй като не винаги мога да се шляя по билата на планините, а и не всяка вечер има рок концерти на добри български групи, където да удавя чувствата с алкохол, какво друго ми оставаше?
Пиша от както се помня. Май написах първият си текст в трети клас. Беше фантастичен разказ за динозаври и машини на времето или нещо такова - не го пазя. Вдъхновявам се най-вече от собствената си суетност и егоизъм. Личните ми депресии и комплекси са най-силният стимул всъщност.
Чувствам се на 13 години, ако говорим за емоции. Иначе като натрупан житейски цинизъм съм връстник на капитан Ваймс от нощната стража на Тери Пратчет, т.е. към 150 години или нещо от сорта.
Любимите ми автори са Тери Пратчет, Богдан Русев, Толкин, Хесе, Дъглас Адамс, Хънтър Томпсън и Максим Асенов. А да и Селинджър.
Вдъхновявам се на различна музика, зависи. Все пак NIRVANA са "моята" група от как слушам нещо целенасочено. P.I.F. и ОСТАВА в България правят най-утопичните концерти иначе. Massive Attack са яка психария, а Dead Can Dance ги предпочитам, като си драскам неангажиращо...
В свободното си време най-много обичам да пия с приятели. Най-добре ако е сред уюта на някоя високопланинска хижа, а сезонът е такъв, че няма много туристи.

Творби от този автор

- Параноя

Всички автори