НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Информация за Dessy_VAMP

Пол:
Първа публикация: 18.06.2010, 10:04

Профил на автора

Родена съм във Варна. Съвсем сама реших да започна да пиша. винаги ми е харесвало, защото имам богато въображение. а и мисля, че ми харесва, защото чрез писането мога да изживея приключения, който не биха били възможни в реалността. Започнах да пиша, когато бях на 14 години. Вдъхновявам се от различни филми и книги, които гледам и чета. както и места на които ходя и от снимки, които гледам. не ги копирам, а просто вземам очертания на дадено място или характер и ги трансформирам, като копирам върху тях собствения си характер и виждания. Чувствам се млада, а и съм такава. когато пиша обаче, тогава възрастта няма значение. тя губи очертания.
Харесвам много автори, но най-любимите ми са Ан Райс и Лоръл К. Хамилтън. За авторите от този сайт не знам нищо (все още) за това не бих могла да кажа кой от тях ми харесва.
Харесвам различни видове музика, но най-много се вдъхновявам от рок музиката. най-вече готически рок - Nightwish, Within Temptation, Skillet, Vanilla Ninja... В свободното си време обичам да пиша, да чета, да гледам интересни филми, да слушам музика и когато е възможно да излизам с приятели.

Творби от този автор

- Тъмен ангел

Всички автори