НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Информация за Къпинка

Пол:
Първа публикация: 17.02.2011, 16:07

Профил на автора

Родена съм в София и съм прекарала целия си живот там - неприятно, но факт. Градът е едно от нещата, които ме вдъхновяват, но по-скоро случките в него, разнообразието от хора и идеи ме карат да пиша. Първите ми опити са от преди не повече от 2 години, т.е. пиша съвсем отскоро, а започнах да не трия или хвърлям произведенията си едва миналата година. В момента съм на 20 години, но се чувствам като на 15, а когато пиша съм истинска пенсионерка - не знам защо така се получава.
Любимите ми автори са Димитър Димов, Пауло Коелю, Антон Дончев, Христо Смирненски, Толстой, Шекспир... Като цяло много са, просто защото чета различни типове литература и всеки автор ме обогатява с нещо. От Nowhere харесвам някои от авторите, най-вече поетите. Поезията е нещо, което ми е много далечно като начин на писане и затова се радвам много на хора, които я владеят.
Няма точно определена музика, която да ме вдъхновява. Участвам в един софийски хор и покрай репертоара ни са ми идвали доста интересни идеи, но не бих казала, че самата музика ме вдъхновява толкова, колкото хората, които я правят. В свободното си време, което не е много, защото съм студентка по медицина, обичам да гледам филми, да излизам с приятели и да се занимавам с пеене. Нека не забравяме и литературата, разбира се.

Творби от този автор

- Nessun Dorma

Всички автори