НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Деси Василева > "Една чат – история"

Дузпи

Влизам, като ураган в офиса. На лицето ми освен безсънната нощ са отпечатани, като дамга и : двете кутии цигари, каната с кафе, бутилката шампанско.......Сядам пред монитора и не вярвам. Той е там и моли за милост. Но спри сърце, това е само маска, приспива противника. Какъв стратег! Същински Алкивиад! Бързо преминава в нападение. След като аз дипломатично, с Платонова техничност успявам да отсвиря Блонди, приравнявайки я със статуса на пепелника на масата, той най-после проумява, че S-класа не може да ревнува от трабант :) Разговорът се насочва към данъчния, който аз представям, като омаен събеседник и добра компания (спестявам миризмата, която той пръскаше, като скункс около нас). Следва успешна кампания на тема моята магнетична личност и екстрите, които вървят към нея. Топката е при неговите вече спаружили се от напрежение топки. А аз съм царицата в решаващия шах... И мат!
С чиста съвест заминавам в командировка, където между другото ме очаква "законното гадже" Той откачил от страст, аз девица от два месеца...
Тъмна нощ... към един е... След поредния концерт се прибирам пребита към хотела, с единствената останала ми мисъл да заспя с gkg. Звънът на телефона ме изважда безмилостно от унеса ми. Вдигам. gkg. Невъзмутимо ми обяснява, че е в града и ако обичам да се завлека в заведението, където се намира той. Зомбирана, послушно скалъпвам зле измислена история за среща с клиент. Той едва ли ми повярва, но какво от това? Мятам се на червения звяр и отпрашвам към моя любим. Виждам го. Боже, колко е красив! Сграбчвам го, като мечка Гризли, от която той със сила се откопчва, за да я въведе в цивилизацията. Там където има течаща вода. Именно там се развива изключително интересната, динамична и с променлив резултат боксова среща между мен - Деси и gkg.
Рунд 1 : Той за данъчния
Рунд 2 : Аз за Блонди
Рунд 3 : Той - минал толкова километри заради мен, аз съм жена без душа
Рунд 4 : Аз - на него не му пука за мен
Рунд 5 : Той - хайде да си лягаме
Рунд 6 : Аз - за каква ме мислиш?
Рунд 7 : Аз - пак оплесках нещата

добавена на 31.12.1969, 18:00

«предишна глава

следваща глава »