НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Деси Василева > "Една чат – история"

Краят

Въпреки потресаващата прозрачност на фактите, аз продължавам да съм оптимист. Не може слънцето да не изгрее и над мен! Всичко ще е ОК. Гледам в морето и виждам неговите очи, изцъклени обвинително със строга бръчка между тях. Тичкам по пътеките на Панчарево и очаквам да се блъсна в него. Спирам на кръстовищата и се зверя във всеки ford, проклинайки се, че поне номера можех да запомня .....Тръгнах по врачки ,и за да е пълно падението ми, чета и хороскопа всеки ден ( моя и неговия) .И всички обещават, че "шъ съ оправя" Да, ама не! Нищо не е наред. По принцип на тези, които не им върви в любовта им върви кариерата и обратно. Явно аз съм олицетворение на лошия късмет. При мен ЙОК. Язък! Сега ако не се похарча, кога? Верно, че изглеждам супер ( мислено се поздравявам в огледалото, за да подхраня трохите останало ми самочувствие), ама трябва да си ампутирам 80% от мозъка, за да вляза в стандарта "добрата жена" Мдаааааааа, почвам да мисля в полза на това чудо на техниката - вибратора. Кое му е лошото? Винаги във форма, пък и кой мъж би ти правил брррррррррррррррр, докато те чука? После обаче се сещам, за нещастния си родителник, сиреч баща ми, който ще направи тройно салто мортале в сърдечната област, ако се омъжа за вибратор ... пак!
В новите ми копринени чаршафи изпаднало във воайорски делириум се гърчи кучето. И все по-често усещам изпънат до моя неговия космат гръб или мократа му лигава муцуна, срещу моята подута от съня. Вече усещам, че давам на късо и вместо сутрин да казвам :
- Господи дай ми сили да се боря! Аз съм борец! Аз съм създадена да успея! - се получава...:
- Господи, изпрати ми мъж, ако може gkg!
Мисля си за достойно отмъщение в стил Ан Никол Смит или Джаки Онасис. Но прекрасните идеи се пукат покрай ушите ми като балончета от веро " Ехо" и аз пак отивам да бягам, за да озаптя многострадалната си нервна система. А докато бягам ме плясва по челото най- гениалното хрумване на века, след овцата Доли. Ще съдя интернет доставчика си, че поради прекалено доброто качество на връзката ми е докарал трайно психическо разстройство на личността и любовни терзания пред които дори и достойния сър Шели би замълчал в знак на почит и невъзможност човешкия му гении да опише океанът от страдания които ме залива. С обезщетението се надявам да стигна до Hollywood, от където на каишка, доволно припкащ покрай мен да си доведа поне Брад Пит. Черешката на моето демонично отмъщение ще бъде да го накарам да седне послушно на масата пред gkg и доволно да излая в лицето му :
- Виждаш ли го?! Тези коси, тези плочки подредени по корема му, като баня от Ideal Standard, тази усмивка, всичко това е мое! Само мое! Първокачествена стока made in Hollywood!

P.S. Не се препоръчва на хора със слаби нерви, лошо храносмилане и склонност към насилие, т.е. gkg

добавена на 31.12.1969, 18:00

«предишна глава