НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Георги Връбчев - Сянката

Първата глава е публикувана на сайта ни на 24.04.2007, 08:43

Из "Сянката":

Прекрасната гола жена не беше чула вика, защото такъв нямаше. Преобърна още тръпнещото си тяло в леглото. Протегна се, погали чаршафа до нея и се усмихна. Нечие присъствие я накара да погледне към вратата и с още влажните си от сласт очи тя съгледа Ужаса! Така, усмихната, тя пое пътя към Ада! Път жесток и мъчително дълъг.
* * *
Джипът "Cherokee" летеше по стръмните завои. Вече бяха минали това завряно градче Ярдплейн и най-сетне наближаваха вилната зона. В Джордж се бореха гневът и страданието. Раздвояваха го. За едно обаче беше положителен - трябваше да действа бързо и хладнокръвно. Внушителен екип от специалисти от часове проучваше местопрестъплението.
"Значи тук?" помисли си той, слизайки от джипа.
* * *
Безбрежен ужас смрази цялото му същество. Мрачна сянка връхлиташе всичко пред очите му. Без ред и без милост. От ударите, целият болничен коридор се тресеше неистово. Дори не съумя да започне да осъзнава, преди зловещият вихър на смъртта да го поеме. Преизподня от зловоние, тела и болничен инвентар го всмука в шеметен вихър. Изстрели, вой и страх се сляха в безмилостен тътен. Адът го беше погълнал в страховитата си сянка!

Глави

- Сянката - Част първа, от 24.04.2007, 09:19

- Сянката - Част втора, от 26.04.2007, 07:03

- Сянката - Част трета, от 26.04.2007, 07:09