НАЧАЛНА СТРАНИЦА
БЕЗПЛАТНО ПУБЛИКУВАНЕ
ПУБЛИКУВАНИ ТВОРБИ
ЗА НАС
ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bookwheel - Разкажи нещо интересно!

уеб-дизайн и програмиране

Публикувани автори > Силвия Атипова - 20 – 22/09 С.

Първата глава е публикувана на сайта ни на 06.06.2007, 03:43

Из "20 – 22/09 С.":

Тазвечершната посетителка не беше типична клиентка.
Беше забележително същество – живо и с наситени, ярки цветове, граничещи с неприлична показност: огънят в ситно къдравите, облачни коси се конкурираше яростно с червенината на неголямата и прекрасно оформена уста. Белотата на кожата й прозираше под наситено кафявите й лунички. Тънка и крехка, тя оставяше впечатление на човек с неопределени контури – като, че краищата и бяха леко размити и с равно количество молекули от въздух и тяло в тях. Сякаш не й харесваше да свършва твърде внезапно. Неочаквана деликатност за толкова ярко оцветен човек.
Твърде млада, за да може да си позволи луксозно ежедневие, тя притежаваше напъпил индивидуализъм и стил, подсказващи бъдеща елегантност. Носеше със себе си неголям плик, с логото на магазина ми – още един сигурен знак, че обектът и на интерес, не са артистично подредените обувки наоколо, а по скоро обратното – би желала да се отърве от нежелан чифт.
Аз композирах лицето си в учтива услужливост, но в същото време се приготвих да обясня с ясна непреклонност нежеланието на ръководството на магазина (с една дума: моето) да толерира неоправданите волности на някои клиентки.

Глави

- 20 – 22/09 С. - Tempo: Adagio, от 06.06.2007, 03:47

- 20 – 22/09 С. - Tempo: Lento, от 06.06.2007, 03:57